Yrityksemme

Pohjatöiden ja perustuksien ammattilainen

ME-Perustukset on vuonna 2008 perustettu yritys, jonka erikoisosaamista ovat perustukset ja muut pohjatyöt. Tavoitteenamme on alusta alkaen ollut helpottaa talonrakentajien urakkaa tarjoamalla kaikki perustusratkaisut saman katon alta helposti ja nopeasti. Tuotteemme ja palvelumme ovat saaneet hyvän vastaanoton, ja positiivinen palaute asiakkailta on kannustanut jatkamaan ja kehittämään toimintaamme.

Toimipaikkoina Vantaa, Nurmijärvi ja Lehtimäki (tehdas)

Tällä hetkellä työllistämme noin 130 henkilöä ja toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla, Nurmijärvellä ja Lehtimäellä. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä alihankkijoiden ja useiden eri talotehtaiden kanssa. Palvelemme kaikkia asiakasryhmiä: niin pientalorakentajia, talotehtaita kuin rakennusliikkeitäkin.

Avaimet käteen -periaatteella

Toimitamme perustukset ja maaurakointityöt avaimet käteen -periaatteella. Toimintamallimme on asiakkaalle helppouden lisäksi myös kustannustehokas. Homma hoituu näin:

  • Ammattitaitoinen myyjämme kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa tämän tarpeen.

  • Asiakas toimittaa maaperätutkimuksen, talon pohjakuvan sekä julkisivukuvat myyjälle.

  • Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme laskee sinulle tarjouksen, joka pitää.

  • Tämän jälkeen pääset nostamaan taloa siistiltä pohjalta.

Meillä on työn alla jatkuvasti kymmeniä kohteita ympäri Suomen. Mikäli haluat, voimme käydä katsomassa toteutusta työmaalla. Ota yhteyttä meihin ja sovi työmaakäynti!

Ota yhteyttä  ja kysy lisää

Me-Perustukset Oy täyttää 03/18 10v.

Luotettavaa kumppanuutta

Olemme Menestyjäyritys 2015ja mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa.  Perustusrakentamiseen erikoistuneista yrityksistä meillä on ensimmäisenä Suomessa Rakennuksen Laatu-pätevyys. Lisää tietoja näistä löydät logojen kautta ohjautuvista linkeistä.