TIETOSUOJASELOSTE ME-PERUSTUKSET OY

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta käyttäessäsi palveluitamme ja vierailemalla  verkkosivuillamme  osoitteessa www.me-perustukset.fi sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää.

Käyttämällä sivustoa www.me-perustukset.fi,  hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti.

 

Rekisterinpitäjä

Me-Perustukset Oy

Y-tunnus :2184576-6

Osoite: Jaakonkatu 2, 1 krs. 01620 Vantaa

 

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa: Tuija Kujala

0443362334

tuija.kujala@me-perustukset.fi

 

 

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Henkilörekisteri

 

Tietojen  kerääminen

 

Keräämme rekisteriin seuraavat tiedot:

-IP osoitetiedot

-Ohjelmistotiedot

-Sopimustiedot

-Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät  tiedot

-Verkkopalvelustamme keräämämme tiedot

 

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itse toimittanut yhteydenottolomakkeella ME-Perustukset  Oy:lle verkkosivujen  www.me-perustukset.fi  kautta tai sähköpostilla.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

-Rekisteriä käytetään henkilötietolakia noudattaen

-Asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen

-Palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

-Palvelusta ja tuotteista tiedottamiseen ja viestimiseen

-Palveluiden tuottamisesta johtuvaan laskuttamiseen.

 

Verkkopalvelussa annettujen tietojen perusteella pystymme myöntämään pääsyn niihin verkkopalvelun eri osiin ja sisältöihin, joita olet itse pyytänyt.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta lähetämme  sinulle asiakastyytyväisyyskyselyn.

 

Luovuttaminen kolmansille osapuolille

Nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite

Muut tiedot: Sopimuksen sisältö

Tiedot luovutetaan vain toimintaa varten tarvittaessa aliurakoitsijalle, tavarantoimittajalle, Talenom tilitoimistolle sekä vakuutusyhtiölle. Näiden  mahdollisten osapuolten on myös  pidettävä tiedot luottamuksellisina.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

 

Henkilötietojen suojaus:

 

Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä.

Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus.

Rekisteriin pääsy on ainoastaan ME-Perustuksien työntekijöillä sekä yrityksen verkkopalvelun tarjoajan työntekijöillä, joiden tehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyn. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

 

Manuaalinen aineisto säilytetään Me-Perustuksien toimistolla lukituissa kaapeissa tilassa, joissa on hälytysjärjestelmät.

 

 

Evästeet:

 

Evästeet (”cookies”) ovat pieniä alfanumeerisia tunnisteita, jotka tallentuvat kävijän tietokoneelle / päätelaitteelle kun kävijä vierailee verkkosivulla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana. Google kerää anonyymejä tilastotietoja sivuston kävijöistä tarkoituksena parantaa Palvelun laatua. Google Analytics kerää muun muassa tietoja siitä, millä sivuilla kävijä käy, kuinka kauan kävijä pysyy tietyllä sivulla, mitä kautta kävijä saapui sivulle ja mitä linkkejä kävijä klikkaa. Google saattaa luovuttaa tietoja kolmannella osapuolelle lain niin vaatiessa. Käyttämällä Palveluamme kävijä suostuu luovuttamaan yllämainittujen ehtojen mukaiset tiedot Googlen käyttöön. Mikäli et halua Palvelun saavan tietoja evästeiden avulla, voit kieltää evästeet verkkoselaimen asetuksista. Useimmat nykyaikaisista verkkoselaimista sallivat evästeiden käytön estämisen. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa Palvelun toimivuuteen emmekä voi taata Palvelun virheetöntä toimintaa ilman evästeiden käytön hyväksymistä.

 

 

Sosiaalisen Median liitännäiset:

 

Me-Perustukset Oy:n sivuilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä sosiaalisen median liitännäisiä (esimerkiksi Facebook). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan. Näihin Me-Perustukset Oy:n sivustoilla oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Me-Perustukset Oy:llä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä täten ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä

 

 

Tietojen säilytysaika:

 

Asiakasrekisterin tietoja poistetaan ja ylläpidetään viiden vuoden välein.

 

 

Rekisteröidyn oikeudet:

 

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä.

 

Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritellylle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

 

Kävijällä on myös oikeus kieltää Me-Perustukset  Oy:tä käsittelemästä häntä  koskevia tietoja suoramarkkinointia, etämyyntiä tai mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä Me-Perustukset Oy:n rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

 

Muutokset tietosuojaselosteeseen:

Päivitämme tietosuojaselosteemme mahdollisista muutoksista viipymättä verkkopalveluumme.

 

Yhteydenotot rekisterin ylläpitäjään:

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja asioissa, rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterin pitäjään

Me-Perustukset Oy

Tuija Kujala

0443362334

tuija.kujala@me-perustukset.fi