Teräspaalutus

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen teräspaalutus

ME-Perustuksilta hoituu teräspaalutus ammattitaidolla Vantaan, Nurmijärven ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Ruukin teräspaaluilla tehtävä paalutus on ympäristöystävällinen, nopea asentaa ja vieläpä kustannustehokas. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sopii erityisesti pientaloille

Teräspaalutukselle perustettu sokkelipalkki on paras ratkaisu pientalojen rakentamiseen pehmeälle maaperälle. Tontin tulee olla sorapatjavalmiudessa ennen paalutusta, jotta maaperä kantaa paalutuskoneen. Paalutuksessa paalutuskone hakkaa hydraulivasaralla maaperään teräspaalut, jotka on varustettu maa- tai kalliokärjin.

Kotimaiset teräspaalut

Teräspaalutuksessa tärinävaikutus on erittäin pieni, eikä toteutustapa vaadi yleensä tärinämittausta. Käyttämämme Ruukin teräspaalut ovat kotimaista tuotantoa ja ne on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Työ voidaankin tehdä myös talvella.Teräspaalutus mahdollistaa rakentamisen pehmeälle maaperälle, ja saat perustukset, jotka kestävät painumatta. Teräspaalutusta ja ME-Perustuksen perustusratkaisua käyttämällävoidaan säästää tuhansia euroja maatöissä.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous teräspaalutuksesta tai perustustöistä