Selkeät tarjoukset pitävät Rakennustoimisto Pohjolan päivät sujuvampina

Rakennustoimisto Pohjola on pirkanmaalainen perheyritys, joka urakoi asuntoja sekä liike- ja toimitiloja. ME-Perustukset on tehnyt yhteistyötä Rakennustoimisto Pohjolan kanssa nyt noin vuoden (10/2012). Sinä aikana ME on ollut tekemässä perustuksia paaluilla ja ilman, tukimuureja, autokatoksia, ulkoiluvälinevarastoja ja paljon muuta. Yhteistyöstä ME-Perustusten kanssa kertoo Rakennustoimisto Pohjolan työmaapäällikkö Tomi Jukola.

Yhteistyö on toiminut todella hyvin

ME-perustukset on ollut meillä monessa kohteessa mukana; paaluanturoita, maanvaraisia paikallavaluja, lattiavaluja – kaiken kaikkiaan monipuolisesti erilaisia perustustöitä. Toiminta on ollut kautta linjan nopeaa ja ammattitaitoista”, Jukola kertoo tyytyväisenä.

ME-Perustuksilta saamme selkeät kokonaistarjoukset

”Aloitimme yhteistyön ME-Perustusten kanssa vuosi takaperin. Silloin valitsimme heidät nopean toimitusaikataulun sekä selkeän tarjouksen perusteella. ME on ainoa toimija, jolta saamme tarjouksen työstä aineineen. Tämä on nopeuttanut myös sisäistä laskentaamme”, Jukola kertoo ja jatkaa: ”Ensin ME-Perustukset tuli avuksemme erääseen kohteeseemme Jyväskylässä. Sen jälkeen ME onkin ollut mukana useissa kohteissa Etelä-Suomessa ja Pirkanmaalla.”

Työmailla kaikki on sujunut hyvin

Yhteistyö ME-Perustusten kanssa on toiminut hyvin myös tarjousten hyväksymisen jälkeen. ”Kyllä me olemme olleet hyvin tyytyväisiä ME-Perustusten toimintaan”, Jukola toteaa. ”ME:llä on laadukas ja selkeä kokonaispaketti, jota kyllä uskaltaa suositella.”