Maaurakointi ja perustukset avaimet käteen –pakettina

Tiina ja Kimmo Auvisen tontille Vantaan Hiekkaharjuun tilattiin kokonaisvaltainen perustusurakka avaimet käteen –pakettina ME-Perustuksilta. Kun maatyöt, perustukset ja paalutus tulivat samalta toimijalta, jäi tontinomistajan rooliksi maaurakointivaiheessa ainoastaan katselu.

”Ei tarvitse itse huolehtia asioista”

”Yhteistyö toimi loistavasti ME-Perustusten kanssa; meidän ei tarvinnut itse huolehtia asioista ja aikataulutuksista – saati tarkkailla vieressä, että hommat tulevat tehdyksi. Esimerkiksi kun maatyöt oli tehty, paalutus voitiin aloittaa saman tien, eikä tarvinnut ilmoittaa välissä eri toimijalle”, Tiina Auvinen kertoo. ”Palvelu oli erittäin kokonaisvaltaista ja he tekivät ylimääräistäkin työtä; meillä ei esimerkiksi ollut vielä sähköurakoitsijaa valittuna, joten ME-Perustus hoiti myös maadoituksen talon ympärille. ME-Perustukset huolehti myös tarvittavasta yhteydenpidosta vastaavaan mestariin”, hän jatkaa.

Hämmästyttävän nopeaa toimintaa

”Maatyöt alkoivat huhtikuun lopussa ja toukokuun loppuun mennessä oli valmista. Rakentaja pääsi suoraan jatkamaan rungon pystytystä. Tontti on pk-seudulla suhteellisen iso ja paalutettava. Itse ajattelin aluksi, että voikohan tuossa ajassa saada urakan rakentajaa varten valmiiksi, mutta luvatussa aikataulussa pysyttiin ja hommat pyörähtivät käyntiin todella vauhdilla. ME-Perustus ennakoi asioita hyvin ja muutaman kerran yllätyin positiivisesti kun soitin urakoitsijalle jonkin asian hoitamisen tiimoilta, niin he olivatkin asian jo hoitaneet!”, Auvinen hämmästelee.

Homma hoitui laadukkaasti

ME-Perustukset saa Auviselta kehuja nopeuden lisäksi luotettavuudesta, siististä työn jäljestä sekä joustavuudesta. ”Heidän kanssaan voi luottaa siihen, että homma toimii ja jälki on laadukasta. Muilla tonteilla samalla alueella ei näytä olevan ihan yhtä hyvää jälkeä ainakaan tontin siisteyden osalta. ME-Perustukset piti työmaan siistinä koko ajan, joten tontille oli aina mukava mennä käymään.”